En måndag i December

Tjeena! Idag gick jag hem ifrån natten på jobbet och somnade ganska snabbt i min säng till senaste avsnitten av Bachelor. När jag vaknade blev det en snabbis till affäreren och sedan inväntade jag min Afrika-buddy på lite fika och snack. Vi hade det riktigt myyys, men glömmer oftast bort detaljen att vi ska planera inför Ghana, haha.
 
Ghana börjar kännas väldigt nära nu och det känns både läskigt och kul på samma gång. Mest läskigt för fygresan, ensam hem och om jag kommer få med mig alla saker som jag behöver. Denna resan har jag ju inte Louise som personligpackare. Men det ska nog gå bra, får inte glömma skicka in polisreg och börja käka medicin i veckan bara och betala den saftiga räkningen till volontäresor, hehe. Imorgon står det utbilding med jobbet på schemat och sen en efterlängtad dag med Yasmine. Denna julen känns lite tråkig faktiskt.
 
 

Mysigaste helgen

Åh, förra helgen. Egentid med mamma och på roadtrip i Skåne. Hittade massor med pärlor runtom Helsingborg.

Julbak

Min lediga dag har spenderats med Yasmine. Dagen har verkligen varit så himla bra, älskar verkligen när man uttnyttjar dagarna till fullo. Då mår jag som bäst... och bonus när hela ens hem doftar julbak och godis trängs i kylen. Eh... husmor much. MEN! Vi lyckades knåpa ihop fem olika sorters julgodis. Så i min kyl hittar man kola med smak av apelsin/choklad samt pepparkaka, polkafudge, oreobollar med vitchoklad/polka samt nougattryfflar. Imorgon är det back to work och mina kollegor går givetvis icke lottlösa ur mitt julbak...