Coco Chanel - she conquered with style

Bara lite sammanfattande, inte som en riktig filmrecention på mvg nivå, bara en kort, på bloggnivå! ;)


Titel - Coco Chanel - she conquered with style

Speltid - 180 minuter.

Handling - Gabrielle Chanel och hennes syster växte upp i en fattig omgivning. Hennes mamma var sjuk och dog när Gabrielle och hennes syster var rätt små. Hennes pappa övergav syskonen på ett kloster och lovade att komma för att hämta dom, ett löfte som han aldrig höll. När Gabrielle var 18 lämnade hon klostret och  den trygga miljön där för att börja jobba. Hennes resa upp till den högre klassen i samhället var inte enkel, men hon visade prov på driftighet och brann för det hon gjorde.

Betyg - 4 av 5

Omdöme av mig - Jag tyckte filmen var väldigt bra. Intressant. Jag gillade att Coco hade en sådan driftighet och att hon inte gav upp, trots sina motgångar. Sedan gillade jag hennes attityd väldigt mycket, hon lät sig inte förolämpas av dem förnäma kvinnorna i de höga klasserna som var nerväderande, då gav hon svar på tal helt enkelt.

”Fashion fades, only style remains the same.” - Coco Chanel

Träningsmatch!

Halv sex är det samling inför matchen. Nu ska jag äta - i tid, för om man äter försent får man håll. ;) Erfarenhet! Önska oss lycka till, och så tar vi detta tjejer! :D

Faanny och Soofiia

Kvällen började med sushi, godis och något sommar tvprogram - en typisk hemmakväll med familjen. Sen så ringde Fanny och Fia och frågade om jag ville följa med och bada, vilket jag såklart ville. ;) Så vi badade, sen hängde vi bara lite i lilla vessige och hade sjukt kul! Träffade även lite annat folk också. Sen stack vi hem till Fanny vid kanske 12 och kollade på någon film. Så nu har jag komit hem för ett tag sedan, vi har match imorgon och Fanny skulle jobba vid 7 på morgonen så vi kunde inte vara särskligt länge. :P Men det blev en kul kväll måste jag säga! Pratade även om att sova i sjönevad någon gång, hade varit fett mysigt. :D

Cyklade ner till ätran för ett kvällsdop. ;)

Ye

Som ni märker är det typ bara Sofia som är med på alla kort, anledningen till det är nämligen så att Fanny vägrar vara med på bild och döljer då alltid ansiktet, och jag står för det mesta bakom kameran. ;)