Sleepy

Sova. Sova. Sova. Ja, jag är väldigt trött av någon andledning, som kan bero på att jag gjort ett födelsekort åt mammas kollega heeela kvällen. Bohemiskstil körde jag på eftersom det var det mamma ville ha. Mycket mönster och sjukt pilligt att måla allt, men det blev riktigt snyggt och för en gångsskull är jag nöjd med resultatet. Även om det krävde sin lilla tid gillar jag att göra sådant, och speciellt till andra då dom alltid blir så glada och tycker jag är sååå duktig. ;)

Knitted Sweater

Är i lite behov av en stickad tröja, nu i höst när kallare tider kommer. Stickat + höst = en självklarhet, känns det som. Så jag funderar på att klicka hem denna från Gina... ;) Fast vitt hade varit det snyggaste, men det fanns ingen vit i denna modellen, denna beiga var det närmsta vitt jag kom.

Hemma från skolan

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Men jag fortsätter att plugga ett tag till, engelskan som kallar! ;) Vet inte om jag ska till caféet med Fanny, får se om jag orkar. Det skulle bli pizza idag, och jag är inte så värst sugen på det.

Det går frammåt i alla fall. ;)