TGIF

Just nu befinner jag mig i skolan, egentligen har jag redan slutat men väntar på Dawid eftersom vi sedan ska ta bussen hem tillsammans. Kvällens planer är att åka in till Halmstad och äta lite pizza. Det behöver inte alltid vara något stort för att det ska vara mysigt. I helgen hade jag tänkt plugga lite faktiskt. Känns som jag behöver ta igen lite arbeten.
 

Godnatt

Hur skönt ska det inte bli med helg? Hela kroppen skriker efter sovmorgnar och har även lite skolarbeten som jag tänkte beta av under helgen. Idag har jag varit på ett möte, som leder till ett annat möte, som i sin tur leder till något bra (hoppas jag). Bra förklaring? Haha.
 
På en av lektionerna under dagen såg vi på en väldigt bra film, tänkte ju självklart skriva namnet men har såklart glömt bort det. Handlar i alla fall om soldater som torterar människor istället för att tjäna sitt land på rätt sätt, hur det blir när de kommer hem igen, hur en av dom får Posttraumatiskt stressyndrom (älskar ju att lära mig om sådant här med olika diagnoser etc, alltid tyckt sånt är intressant) och senare tar självmord. Filmen var hur som helst mycket givande och att det har hänt på riktigt är tragiskt. Vart var människosynen? Nu ska jag gå och lägga mig, ska bli så himla skönt. Godnatt!

Gårdagen

Igår stannade jag kvar i Falkenberg för att åka och simma med Fanny. Vi simmade inte någonting, utan lekte bara (typiskt oss) MEN kände hur magmusklerna växte så mycket som vi skrattade. Så igår kom jag inte hem förräns 10 på kvällen och då var jag rätt slut eftersom jag inte ätit mer än lunch i skolan. Idag i skolan har jag varit lite nere, inte känt mig riktigt frisk och sen allt annat som aldrig blir bättre. Vill bara ha ett okomplicerat liv, hade varit så skönt. Nu ska jag agera lite husmor och plocka i och ur diskmaskinen!