Som man kan ändras!

Titta vad för bilder man kan hitta i mammas dator! Som man förendras bara på några år... Jag älskar kameran, tänk om man inte haft den, så mycket man gått miste om egentligen. Jag menar, man hade aldrig kunnat se tillbaka på saker.

Denna bilden funderade jag länge på om jag skulle lägga ut, men jag bjuder på den! Detta är lilla jag i femman.

Jag för 3 årsedan, när jag gick i 5;an.

Här gick jag också i femman, hihi (Passande bild nu till Halloween)

Jag i 6;an, 2 år sedan ;)

Haha, en flummig bild på mig för ett årsedan, alltså när jag gick i 7;an

Jag och Fanny lille i 7;an... känns så mini när man ser tillbaka!

... och här är jag nu!

Halloween!

Haha, jag som Zombie... Snyggt!

 

Idag är det som sagt Halloween, jag vet inte vad jag egentligen tycker om denna högtiden... Är det inte lite ofärskämt att gå runt att tigga om godis? Jag har gått bus eller godig en gång, med mina grannar och det var väl sådär. Det är kul att klä ut sig, men hela grejen handlar ju egentligen om att tigga. I vår familj är det inget som direkt firas utan det flyter bara på som vanligt med undantag från att man får besök av ett spöke eller två.

Stan med Fanny

Idag var jag i stan med Fanny, först var det tänkt att hon skulle ta hål i navelen och när hon inte fick någon tid så gick vi i affärer. Längesedan jag skrattade så mycket, usch den kvinnan kan verkligen få mig att skratta så jag håller på att kvävas! Nu ska jag bara checka läget här hemma, äta och gå ut med hunden sen sticker jag till Fannys place och tittar på film hela natten lång. ;)