Mallorca

Hejsan, just nu ligger jag på mage i sängen med datorn framför mig på hotellrummet. Här nere är det väldigt, väldigt varmt och skönt! Blommor och palmer växer överallt och hotellet vi bor på är helt sagolikt, verkligen jätte fint! Frukosten är underbar, där finns allt. Jag älskar Mallorca!! Idag har Anna och Per gift sig, så vi har varit på bröllop ner vid stranden och sedan på en god resturang. Imorgon ska vi spela minigolf, det ska bli kul, det var ju så längesendan nu... Hoppas det är varmt i Sverige med och att ni också har det bra! :)

Pigg!

Nu är klockan ca 3 på natten, jag har inte kunnat sova någonting inatt faktiskt... Dels för att en jäkla klocka har ticktackat hela natten och dels för att jag bara legat och tänkt på Mallorca. Även om jag legat och tänkt typ hela natten har jag ändå inte fattat att vi ska åka, det känns så overkligt! Men nu är vi i alla fall påväg. Shit!Nervöst....

Just nu befinner jag mig i Skåneland hos mormor o morfar och här kommer jag stanna tills ungefär halv fyra, fyra inatt, för då ska vi åka till Malmö och senare flyga iväg till Mallorca! :) Gud som jag längtar, fast nu börjar jag bli lite smått nervös också... Well, well. Ska försöka få tag på en dator med internet uppkoppling när jag är där nere, men det är inte säkert.


Visst är bilden härligt!