Ebba och Denise

Idag har jag varit ute och fotat Ebba och Denise (mina bonussyskon). Jättenöjd över resultatet, bilderna blev jättesöta. Synd att blogg.se gör att kvaliten inte blir den bästa bara...

Gårdagen

Så, igår träffade jag Fanny, Bella och Moa för att äta sushi och ta igen det vi missat, skvallra lite och bara ha en kul stund - vilket vi hade. Stundtals skrattade jag så jag fick tårar i ögonen. Synd att vi alla inte träffas mer ofta, men så är det när man går på olika skolor och valt att göra olika saker i livet. Både Bella och Moa bor på sina skolor. En mycket rolig kväll var det och riktigt kul att spontant föreslå att träffas och att alla bara kunde.

Love ya all

Suddig bild på mig och bellababe
 
Hemma efter en underbar (men allt för kort) kväll med mina brudar. Riktigt roligt att träffa alla samtidigt igen och fortfarande skrattade vi åt varandra så vi höll på att kissa ner oss. Speciellt när vi tog bilder... Jobbigaste tjejerna (och enda) på resturangen, helt klart. Visar mer bilder imorgon för nu ska jag prata med Dawid på Skype innan jag somnar, vilket jag egentligen kan göra närsomhelst, jättetrött verkligen! Natti på er.