ECLIPSE = BÄST

(Om ni inte vill veta lite om vad som händer i Eclipse ska ni inte läsa detta inlägget)
Jag har både kommit hem, hunnit äta och sett lite av morden i midsomer, ända är jag i detta underbara Eclipse chocktillstånd. Filmen var helt fantastisk, den var verkligen bäst av alla twilight filmer hittills. Speciellt bäst var det när Bella åkte ifrån Edward på Jakobs motorcykel med honom (Edward var svartsjuk), eller när Bella frös och Jake var tvungen och varma henne (Edward svartsjuk) men det bästa var när Jakob och Bella kysstes, eller allt var bäst förutom när Jokob blev skadad... Stackar lilla Jake. Nu väntar jag hur mycket som helst på Breaking Down, gud vad jag längtar! Samma gäng som alla filmer, alltså jag My, Fanny och Chitra. Det kommer inga bilder ikväll eftersom jag råkat glömma min kamera i Fannys väska, men imorgon när jag får den ska jag gladerligen visa upp bilder.

Snart snart alldeles strax!

Hjälp, jag är jätte pirrig! Konstigt egentligen, för en bio... Men hursom helst åker vi snart, My kommer om en kvart. Det ska bli skit kul och ni kan vara beredda på en hel del bilder när jag kommer hem. För att tiden ska gå snabbare tittar jag runt lite på bloggar, facebook och bilddagboken, kanske borde äta något också min mage kurrar...

Nytt Nagellack

Idag har jag målat Naglarna i ett nytt nagellack jag fick av Anna som midsommar present, men det var inte det ända nagllacket jag fick av henne, jag fick yttreligare två + en kajalpenna! Väldigt uppskattat.