Just reach out and pass it on

I måndags steg jag tillsammans med pappa upp kl kvart över 5 (omänskligt). Körde hem till darmor och farfar (pappa jobbar där ibland) och sist jag var där var i April, så det var ett tag sedan. Umgicks med farmor nästan hela dagen och pratade om allt möligt och såklart hann vi även med att spela Yatzy och som vanligt vann jag, haha. Det spelet har vi spelat ända sedan jag var liten.
 
Tisdagen hoppar jag över, för att mitt minne är detsamma som en guldfisk.
Igår dvs ondag cyklade jag iväg till jobbet, jobbade och stressade hem för att packa väskan med träningskläder. Sedan tog jag bussen in till stan där Dawids mamma kom och hämtade mig och körde oss till Klitte. Där gymmade jag och Dawid för att sedan traska tillbaka till stan och äta sushi, underbart gott som vanligt. Efter det tog vi bussen hem och gick inom ica där vi köpte med oss massvis med olika goda frukter. Väl hemma gjorde vi kvällsmat och fruktsallad sedan tog vi plats i soffan och såg "allt en tjej vill ha" som gick på tv men det fick vi avbryta eftersom det började åska... Vi förflyttade oss till sängen och eftersom jag skulle upp och jobba gick vi och la oss i hyfsad tid. En riktig feel good dag.
Så idag var det också jobb, lämnade en väldigt söt och gosig pojkvän hemma och timmarna bara segade sig fram. Fick sluta en halvtimme tidigare och då jag kom hem hade Dawid köpt mat, fixat disken och gått ut med soporna? Är han inte underbar min man? Jo, det är han. Nu när han har åkt hem saknar jag honom så mycket... Redan.
 
Imorgon är det jobb och sedan ska jag träna. Kommer inte ihåg när jag senast tränade... Så längesedan var det.

Bärplockning med Denise

Tog med mig kameran ut och fotade innan då vi plockade bär och nu har jag och Denise ätit thaimat och sitter bara och tar det lite lugnt i soffan. Har fixat och trixat med redigering, skitlängesedan! Snart ska vi ta oss ett dopp i havet, skönt även om det är mulet.

Söndag

 
Söndag idag. Vaknade upp i Halmstad vid 10 tiden, försökte somna om men det var nästintill omöjligt med så många pigga personer i lägenheten. Idag ska mamma och Pierre greja i huset, så jag och Denise ska ut och plocka körsbär. Tar med kameran så det kanske dyker upp lite bilder senare. Senare ikväll ska jag sova över hos pappa, kommer inte ens ihåg när jag gjorde det sist...