Ett ryck och lite vardagslyx

Igår satte jag och Louise oss på bussen som styrde mot Gekås. Har inte varit där på ett år typ, så det kändes som det var dags. Jag fick egentligen inte med mig såå mycket hem, även om hundralapparna for iväg. Men jag är supernöjd med mina inköp. Lägenheten har fått ett lyft tycker jag och när lägenheten får ett lyft, får även jag. Så igår fick jag ett ryck och dammtorkade, organiserade och tvättade flera maskiner tvätt. Jag och Loppan avslutade gekåsvistelsen med ett besök på Harrys. Vardagslyx!
 
 

Mysdag i Halmstad

Min vecka har inletts med en ledig måndag. Så. himla. skönt. Imorgon går jag på sju dagar jobb i rad, så denna mysdag behövdes verkligen. Så, idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon innan jag fixade mig för att ta tåget till Halmstad och möta upp Emma. Vi satte oss först på Espresso house och prataaaade, då det var så längesedan vi sågs. Jag passade på att testa kaffenyheten "Milk Chocolate Flat White" och den var livet. Dagen fortsatte i sann shoppinganda och vi hann med de flesta affärer och jag blev en tröja och en ögonbrynspenna rikare men hade kunnat shoppa cirka allt som kom i min väg, men lade band på mig och tur var väl det. Sen jag kom hem har jag ätit gårdagens rester av thaimat, gråtit till språrlöst och börjat avverka diskberget samt slängt in en maskin tvätt. Imorgon väntas häng med Louise innan jobbdags.
 

Fyra tankar

Fyra tankar
 
Jag tycker om att laga mat, exprimentera med smaker men min inspiration infinner sig alltid sent på kvällen. Vid tio/elva-tiden kan mina grannar känna doften av mat som lagas genom mitt fönster. Nu när jag skriver detta, vid elva, har jag precis gjort klart en stark kycklingwok med bl.a ingefära, chili och vitlök med söta inslag av ananas. Jättegod med vid första tuggan svullnade mina läppar en aning efter kontakt med såsen, haha. Effektivare än fillers!
 
Min wanderlust är såå stark. Jag vill resa överallt i hela världen. Min största skräck är att jag ska se tillbaka på livet och känna att jag inte haft ett roligt, intressant eller "viktigt" liv. Just nu jobbar jag väldigt mycket och låter sparkontot fyllas, sen vet man aldrig vart det bär av! Jag har så mycket drömmar jag vill uppfylla och då får man även räkna med jobbet innan och se det som en process i äventyret som väntar.
 
På tal om att spara. Jag hade kunnat spara såå väldigt mycket mer varje månad trots fasta utgifter såsom hyra, tv, mobil osv MEN jag har aldrig varit en "spara" (SUPERTYVÄRR!!). Jag avundas de personer som kan spara sitt godis liksom? En sak jag aldrig kunnat förmå mig till. Sen tror jag jag är lite smått shoppingberoende, hate to say it men jag älskar att shoppa och älskar att se andra shoppa. Alltså mina vänner då, att kolla på främlingar... Not so much. Haha.
 
Jag räknar med att plugga vidare en vacker dag. Jag funderar på om det är chansen till att jag får tummen ur och flyttat till Stockholm eller om jag väljer mysiga studentstaden Lund... I slutändan avgörs det nog vart jag kommer in, haha. Men en sak jag funderat på är att jag är så glad över den erfarenheten jag har från mitt nuvarande jobb på ett LSS-boende. Den gör att jag kan jobba i princip vilken stad som helst, då den typen av jobb alltid finns tillgängliga liksom.