Uppdateringen...

Jag har varit lite dålig på att uppdatera bloggen... Men jag har varken haft tid eller lust. Jag har lixom haft fullt upp! Sen har det varit mycket bråk och en massa skit. Egentligen har jag datorförbud också men jag passar på att skriva ett litet inlägg nu när mamma är i affären och pappa målar... Vi renoverar mitt rum förfullt nu så ikväll ska jag sova i soffan, fast jag gillar och sova i den faktiskt! ;) Hoppas ni har haft en bra helg och så skriver jag mer imorgon (förhoppningsvis)

Imorgon är det slut på lovet och skolan börjar igen...

Det är lördag, va?

Jag har varit lite dålig på att uppdatera känner jag... Igår åkte jag och Isak till farmor och farfar eftersom mamma och pappa, Anna och Per och lite annat folk skulle ner till puben. När vi varit en stund hos farmor och farfar skulle vi till Marcus (pappas bror) där var det riktigt nice, vi spelade två olika spel. Enligt mig var det första helt klart bäst! Idag stannar jag och Isak här till middag, sen blir det hemfärd!

En liten fråga till den som orkar svara, är det Lördag idag? Känner mig lite borta... ;)

Fanny idag

Idag har jag varit med Fanny. Vi var ute och åkte lite snowracer i pulkabacken, men där stannade vi inte så länge... Istället gick vi till affären och köpte ägg som vi sedan bakade med, ni kan kanske gissa vad vi bakade? Cupcakes! :) Nu har Fanny gått hem och jag sitter här vid datorn... Funderar på att spela lite sims... eller ska jag lägga mig i ett varmt bad... eller kanske titta på tv, hm jag vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt, det blir väl att jag sitter fast här vid datorn ett tag till.

Haha, denna bilden tog My eller var det Chitra på mig och Fanny innan vi skulle se New moon! :')