Hemma, men snart iväg

nu har vi kommit hem från stadsloppet, pappa sprang 1 mil på 39 minuter, han brukar ligga på 38 men med tanke på våran semester i Österrike så är det väldigt bra, jag menar han har ju inte tränat så mycket och gått upp 5 kilo, så det resultatet var väl bra. Nu ska vi åka till Österlen, usch vad tråkigt, bil i typ 3 timmar...

Stadsloppet

Idag ska pappa springa stadsloppet så vi ska snart in till stan och förbreda lite, hämta ut nummerlapp och så. Jag kommer inte blogga så mycket under dagen, men jag ska försöka gottgötra det under kvällen.


Musik

Ligger och lyssnar på musik, pappa sover där nere som vanligt har han somnat framför tv, Isak ligger också och sover. Imorgon ska pappa springa hallandsloppet, så jäkla typiskt att jag inte har någon kamera (mamma har lånat den, och som ni kanske vet är hon på Österlen med sin bästis...) Markus (pappas bror) kommer också springa, så jag, farmor och farfar ska vara hejarklack. Haha, funderar på hur det ska gå nu när pappa gått upp 5 kilo på semestern... Fast det syns knappt ändå, det är annat på mig. ;)