Fredagsbuketten

Fredagsbuketten, älskar den.
 
Under eftermiddagen har jag och grannen besökt Falkenbergs matdagar. Hur mysigt som helst att gå runt och välja en massa färgsprakande grönsaker, provsmaka mat och se alla lokala aktörer. Om jag hinner ska jag gå dit imorgon också och köpa lite mat, annars skickar jag bud med My. Nu väntas jobb. Vi ska ha kräftskiva och äta gott, sådana jobbpass är lite roligare än alla andra. Imorgon när jag går av natten hämtar pappa mig och sen ska jag barnvakta Felix.

Torsdag

Snart, snart, snart.
 
Idag står jobbmöte, städ, tvätt och möjligtvis ta en kvällspromenad med Louise på schemat. Jobbmötet har jag bockat av. Det andra återstår. Just nu: telefontid inbokad med Yas. ♥︎

We keep this love in a photograph, we made these memories for ourselves

 
Känns äntligen som jag fått upp intresset för fotografering igen. Mobilbilder som kamerabilder och redigering, såklart. En perfekt tid för ett av dåtidens största intressen att poppa upp igen, då planet snart lyfter för en vecka i Spanien. Jag har även en önskan om att framkalla lite bilder, USB, hårddiskar, iCloud osv i all ära, men att ha ett fysiskt fotografi i handen slår allt det.