5:2

Jag och mamma har nu bestämt oss för att testa den hyfsat nya 5:2 dieten. Det innebär att man fastar 2 dagar i veckan och äter som vanligt resten av de 5 dagarna. Under de dagar man fastar får man äta maximalt 500 kalorier. Man väljer själv vilka dagar man vill fasta på och vi har valt måndagar och torsdagar. Så redan idag börjas det. Frukosten imorse bestod av ett ägg, några hallon och ett glas vatten med citron i. I skolan blir det endast sallad och på kvällen en smal soppa. Jag känner mig riktigt taggad men lite synd om folket i min närvaro... Jag blir på ett jävla humör när jag blir hungrig. Måndagar och tordagar, förbered er! Håller tummarna att denna diet funkar!
 
 

Efterlyser...

Får lite smått panik över två saker just nu. Min kamerasladd till datorn är borta vilket betyder att alla bilder jag har där och tänkt ta förblir i kameran. Skittråkigt. Jag som verkligen ville sätta igång med värsta bildbloggen nu... Sen försvann min nya mössa igår också, den  m å s t e  vara här någonstans men har verkligen sökt igenom HELA huset. Suck.
 

Bästa helgen på länge

Denna helgen har varit fullkomligt underbar. Fredagen började med en tripp till Halmstad direkt efter skolan, Dawid skulle bara fixa en snabb sak och sedan tog vi bussen tillbaka till ett föräldrar fritt hus. När vi var hemma igen åt vi lite och började på maten direkt. Tack gud för tacos, det behöver man inte vara duktig för att lyckas med. Efter maten gick vi ner och duschade och sedan masserade vi varandra. Så himla avslappnad och trött blir man av det... Så kvällen slutade ganska så snabbt.
 
Igår när vi vaknade låg vi och drog oss, spelade candycrush och gosade innan vi gick och åt frukost. Sedan fixade vi oss och åt innan bussen gick. Vi var i Halmstad igen ganska så tidigt så vi tog en skön promenad, pratade och pratade. Dawid kom i fredags fram till att vi alltid pratar hur mycket som helst när vi är ute och går men när vi äter är det typ helt tyst för vi är sånna tjockisar... Det stämmer, haha. Efter promenaden satte vi oss rätt nära bion och lyssnade lite på musik och såg på folk. Nu till själva bion... Vi såg the white house down och gud vilken bra film det var! Den hade allt, action, en bra handling, sorglig, kärlek mellan far och dotter, humor osv. Över förväntan, helt klart. En riktig biofilm som borde ses på bio första gången men den funkar hemma med såklart. :) Efter filmen gick vi och åt på donken innan vi åkte hem till Holm. Både fredagen och lördagen var SÅ himla mysiga.
 
Idag har vi båda på oss varsin one piece och sitter vid våra datorer och bara tar det lugnt, det är vad söndagarna är till för. Men klockan ett har vi kommit överrens att ta tag i allt plugg vi har. Välbehövligt.