Mitt 2015

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Självklart har jag gjort det! Jag tror att man alltid lyckas göra något man aldrig gjort förut, man har ju ett helt år på sig liksom. Dock är det inget jag kan komma på nu...
 
Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? Jag kommer inte ihåg några speciella datum direkt, men de mest underbara dagarna är minnen som etsat sig fast!

Höll du några av dina nyårslöften? Hm, kommer vid närmare eftertanke inte ihåg mina nyårslöften. Kanske var ett av målen att träna mer, känns ju ganska standard. Men nej, det höll jag inte.

Vilka länder besökte du? Jag besökte England, London, tillsammans med en sjukt kul, grym vän - Emma!


Vad spenderade du mest pengar på? Mat! Eftersom jag dessutom bodde själv under sommaren blev det mer vardagshandling som jag inte behövt betala, eller tänk på innan.

Största misstaget? Mitt största misstag i början av året var att fortfarande träffa mitt ex. Lätt!

Bästa köpet? Hm, jag vet inte... Jag har köpt kläder, en ny kamera och dylik men kan inte komma på något "bästa".

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2015? En vän med en bil, du får göra vad du vill med mig och massvis med housemusik från olika fester, haha.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har varit gladare, så mycket gladare! Under sommaren levde jag drömmen. Var omgiven av vänner, var spontan, hittade på massvis med saker och ville aldrig att det skulle ta slut. Alla dagar var typ the time of my life.
 
 
Favoritprogram på TV? Alltså jag är ju en sucker för mtv och kanalens alla "dåliga" program. Typ teen mom, ex on the beach osv.
 
Något du önskade dig och fick? Ja! Jag fick mycket som jag önskat mig som t.ex en läppenna, glossybox, charlotte belly blitz, en scrubb, en jacka... Ja, listan kan göras lång. Tacksam är jag i alla fall! Älskade alla mina paket.

Något du önskade dig men inte fick? I julklapp önskade jag mig en parfym, som jag inte fick. Dock är det ju snart min födelsedag, så jag är inte alltför förkrossad.

Blev du kär i år? Nej, men har haft ganska många crushar på olika killar som gått över efterhand!

Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Jag, Fanny, mamma och Pierre beställde hem sushi på födelsedagen om jag inte minns fel? Sedan hade vi lite släktkalas på helgen. Detta året fyller jag 20 och jag är sååå taggad!!
 
Har nog tusen olika bilder på sushi i min mobil...

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att verkligen släppa alla "gammal skit" och ägnat mer tid åt skolan, åt plugg och dylikt.

Hur skulle du beskriva din stil år 2015? Hm, jag vet inte om jag gjort någon jätteförändring. Jag har börjat bära hatt tho, använda kappa och ...polotröjor. Det trodde jag inte för två årsedan, har alltid haaatat, speciellt polotröjor då jag som liten tyckte mig "strypas" av dem.
 
 
Vad fick dig att må bra? Min frihet jag har känt under året som har passerat. DEN har fått mig att må prima.

Vem har du umgåts med mest? Jag har nog umgåtts mest med Fanny och Louise, men under sommaren var det Louise som jag absolut umgicks med mest, blev nog nästan varje dag som vi hängde. Hon var en av dem så gjorde min sommar till absolut den bästa.

 
Hur tillbringar du nyår? Jag, Fanny och Louise ska först laga och äta tre-rätters hos henne och sedan blir det fest. Mat och fest - bästa av två världar.

Happppyyyy

Jag är så nöjd med livet! Utan att vara sådär äckligt skrytig eller bara för att skriva ut. Men åh, jag känner mig så fri och lycklig. Snart slutar gymnasiet och jag har min Australienresa med Fanny att se framemot. Imorgon ska jag och min Lou in till Halmstad. Shoppa, kanske fixa naglarna och sedan väntas middag hos mig. Alltså livet.
 
En halvkass bild, men helfint minne från i somras.
 

Det stora julinlägget

Nu har det än en gång passerat några dagar sedan jag sist satt och skrev ett inlägg. Julen har kommit, men också gått och i det stora hela har den varit fantastisk! Den 23:dje åkte vi till mormor och morfar. Där åt vi mat. Mycket mat. Vi spelade även Bingolotto, som jag kommit på är livet. Varför har jag aldrig spelat Bingolotto?? Detta spel, denna spänning! Om jag inte varit 19 år, haft nyårsplaner och kompisar, hade jag absolut tillägnat min nyårsafton till Bingolotto. På kvällen öppnade vi även våra julklappar från mammas sida av släkten och jag är så nöjd, men framförallt tacksam! Juletider får en nämligen att bli just tacksam. Det är även en tid som jag tänker väldigt mycket på andra...
 
Min människohög. Mamma och Isak.
 
Julaftonsmorgon var mysig men kändes kort. Då vi efter frukosten, fixade oss och åkte mot nästa destination - farmor och farfar, för att fira julaftonskväll med pappa. Det är första och hm, förtillfället sista gången jag firar min kväll där. Men visst fanns det ljusglimtar från den kvällen också, mestadels var det riktigt mysigt faktiskt. Sen är släkten på pappas sida inget att hänga i julgranen (hehehe). Hos farmor och farfar firades det som vanligt med lutfisk på dagen (är inte kräsen, men den fisken är inget jag sväljer), massvis med mat, godis, kakor, sällskapsspel, Kalle Anka. Tjat om den jävla bortklippta dockan. Debatt, kanske fel ord, att kalla det debatt - men tur jag har en så klok farbror, annars hade jag inte stått ut. På kvällen öppnade vi julklappar och ett av paketen till Isak från mig blev en riktig höjdare, bean boozled. Ett sjukt kul spel som består av jelly beans, snorkråkan ser likadan ut som päronet och de ruttna ägger ser likadant ut som popcorn... 
 
Me and mammi på morgonen
 
När klockan var runt tolv och alla skulle hem bestämde jag mig för att sova över hos min farbror. Så den 25:te vaknade jag upp i stan. Vi såg Starwars och t frulle innan jag var tvungen att sticka till jobbet. Jobbade. Slutade och stack till LIVETS bästa fest hemma hos Louise och Mac. Jag tror det är en av de bästa jag någonsin varit på. Dessa människor alltså. Så roliga, sjuka och avslappade! Detta gör jag om närsom. På natten hämtade Marita mig och Fanny och vi åkte hem och bytade julklappar. Annandagen jobbade jag och julen var slut, även detta inlägg.
 
En fest som denna borde alla få ha som minne i livet.
 
 
Jag försökte dokumentera julen i min kamera, men glömde tyvärr den hos farmor och farfar. Så har bara väldigt få mobilbilder.