Julskyltning

I eftermiddags var jag och familjen i ett isande kallt Halmstad och gick på julskyltninng. Fick inte ut så jättemycket av det dock beroende på de enorma folkmassorna. Folk trängdes, hade barnvagnar och hundar och min lite smått irriterande tanke var väl att barn i barnvagnar ändå inte har någon glädje av det. Haha, så bitter. Well, kom nyss hem och ska försöka få upp värmen. Har en katt vid min sida som gärna sitter i mitt knä istället för datorn.
 
 
 
 

TGIF

Och så är det fredag, helg. Äntligen! Skolveckan har varit tröttsam men kul. Vi har börjat med en ny kurs som heter vård och omsorg och den verkar vara riktigt spännande och lärorik. Så himla glad att vi får läsa den fast vi går BF. Denna helgen blir lugn och ska ägnas åt plugg, att städa och sova ut, så får ta igen det "vilda" nästa helg då jag ska på inflyttningsfest hos fina Louise. Ska bli roligt och ser framemot att se nya lägeheten!
 
I helgen tänkte jag även knåpa ihop lite kul blogginlägg, om orken och inspirationen finns, ska bl.a försöka göra en lista som Sara länkade mig i. Vill jättegärna fotografera också, fast nu vill jag helst av allt sova... Är så himla trött. Så party är min fredagskväll!
Från en av mina och Fannys promenader nere vid havet.