Never wanna put my heart on the line, but swimming in your world is something spiritual

Myser i min säng och försöker bli varm. Idag var det en bra dag, precis som alla dessa dagar med praktik. Jag blir så sjukt glad av alla barn och känner verkligen att jag har hittat min plats, finns SÅ många som verkligen behöver hjälp, inte bara med skolan utan som bara behöver någon som lyssnar på vad dom har att säga. Idag höll jag i uppvärmingen på idrotten, hjälpte till på slöjden (behövs verkligen...), och tröstade två ledsna sötnosar osv. Ikväll blir det träning vilket jag som vanligt  i n t e  känner för. Verkligen inte. Men, men. Måste komma igång igen, har gått upp ganska mycket och trivs inte med mig själv någonstans.

Inspo

Åh, jag måste införskaffa mig ljusslingor, ljus, framkalla kort och göra min fotovägg klar en gång för alla. Ska försöka hålla mitt rum städat. Så FINT.


 

Waging wars to shake the poet and the beat

Hejhejhejhej och så vidare. Idag var det som vanligt praktik och jag har haft det kul, också det som vanligt. Vill inte sluta praktiskera på vessigeskolan... Men, men. Har fyra veckor kvar nu. När jag kom hem var jag så sjukt trött så jag somnade, så grymt skönt, mysigt och gosigt (och fler av de där orden). Saknades bara en sak, eller ja, rättare sagt en person. Nu ska jag alldeles strax åka till mamma tror jag. Ska bli skönt, brukar sakna henne när jag inte är där.