Jag vet...

Jag vet! Förlåt och så vidare för den kassa uppdateringen, den brukar vara rätt dålig men nu har jag inte uppdaterat på två dagar! Skäms. I helgen var vi i Skåne, trevligt var det och då fick jag även reda på att min älsklings morbror och hans fru ska ha barn vilket betyder att jag får en kusin! :D Påvägen hem från Skåne käkade vi thaimat (lovely) det betyder att vi ätit ute 4 gånger förra veckan, haha. Idag var det första skoldagen, Linn bytade även till Vesterhavs idag och det gjorde ont.

 

Mormor och morfar

Nu är jag och resten av familjen knas framme i Skåne. Ikväll kommer mammas bror och hans fru hit och så ska vi äta gås, goodie. Just nu ligger jag här helt utmattad, varför vet jag inte... Innan sket Sixten ner sig, och ingen anmälde sig frivilligt för att regöra diarren i pälsen så jag fick stänga in mig i duschen med honom och spola bort det. Usch säger bara att det var som en gaskammare där inne... Urk! Vet inte om Siggie uppför sig som en gammal gubbe eller som en bebis men detta går inte hålla i sig, han måste ju nästan gå ut en gång i minuten. :o Nu ska jag fortsätta att göra typ INGENTING slash vara Sixtens uppassare framtills ikväll. :)

Lägger mig ner och läser lite tror jag, min dator dör snart så R.I.P den... glömde ta med laddaren. Skratta inte, speciellt inte Sara!!

Oyeah

Efter ett litet vilt mini disco med mig och mamma som dansöser OCH sångare, okej mest jag... så ska jag nu hoppa i säng. Varning för nörderi, men först ska jag hursom helst läsa i fatta eld. ;)