Mysigt

Idag efter skolan följde jag med mamma till Halmstad, till mitt nya hem. Men tag var vi inne i lite olika möbelaffärer och gick runt och inspirerades, blev ett köp för min del också. Efter "shoppingen" bjöd mamma på fika på expresso house. Jättemysigt och gott. Tog min favorit muffins, den är så himla god och en chailatte till det var gjorde fikan komplett. Sedan bar det av "hem". Känns inte som hem ännu men det kommer det förhoppningsvis göra snart. Idag är det första natten jag sover i huset så det ska bli kul. Imorgon är det skola igen och sen sover jag hos min älskipälski i helgen.

But is it fast enough so you can fly away

Efter att ha gått några dagar på barn och fritid kan jag säga att jag är nöjd. Jag trivs med klassen och alla är snälla. Bland lärarna finns det väl både bra och dåliga, fast det gör det ju överallt. Idag följde jag med mamma till Halmstad. Först drog vi till det nya huset och kollade, det kommer bli jättebra. Sen åkte vi till lägenheten och mamma gjorde mat medan jag somnade i sängen, mitt huvud höll på att döda mig... Ikväll har jag faktiskt varit duktig och gjort läxor och tänkte vara lite extra duktig och då även slänga in ett litet blogginlägg. Imorgon är det skola klockan åtta som vanligt, efter skolan ska jag till stugan där jag och Fanny lever ett skönt ungkarlsliv.
Bjuder på en bild på mig och min brothaa. Han var nog lagomtrött på mig när jag sa att mamma aldrig mer skulle komma hem och att vi skulle bo på gatan när hon var iväg, haha.
 

Första dagen avklarad

Idag ringde klockan vid sex, gick upp med Dawid och var lagom morgontrött. Han hjälpte mig att borsta ut håret sen sminkades det och plattades hår. Lyckades missa bussen då den körde förbi oss men hade tur och kunde få skjuts av pappas flickvän. Låter inte flickvän konstigt att säga om en 40-åring? Jaja. Klassen verkade väl helt okej men sen kan man kanske inte avgöra efter en dag heller, haha. Imorgon börjar vi 11 så det är jätteskönt, annars är schemat lite drygt eftersom vi går till fyra varje dag och bara har typ en sovmorgon...