Fynd, surdegsfralla och en barndomsvän

Min dag spenderades med bruttan ovanför, Ida. Vi ägnade först vår tid till att secondhand-shoppa. Något som tidigare varit väldigt otänkbart för min del, men nu tycker jag det är superkul! Det finns så mycket vackra gamla saker... Och ännu mer roligt är det att det är så billigt, miljövänligt och att sakerna går till människor i behov att hjälp. När vi kände oss klara styrde vi stegen mot Stålboms. Blev introducerad till vaniljlatte. Hädanefter kommer jag aldrig vilja ha något annat. Typ så god var den. Och gott för själen att träffa en bra vän dessutom.

Måndag

 
Måndag och ledig, kanske gillar måndagar ändå. Igår blev jag akut-sugen på tacosoppa, men tyvärr fanns inte ingredienserna  så idag fick det bli kycklingsoppa istället. Till det några avsnitt av cirkus magaluf, om jag längtar tills i sommar? Svar JA. Nu ska jag gå och fräscha upp mig för om en halvtimme sitter jag på bussen påväg in till stan. Jag ska träffa Ida, vilket ska bli superkul!

Long time no see

Hej kompisar! Bloggen har stått och samlat damm i några dagar, men det blir väl så när dagarna är allt för innehållsrika. Stora saker har hänt i mitt liv sedan jag sist skrev, jag nämligen gått och skrivit på hyreskontrakt till världens sötaste lilla lägenhet! Den ligger centralt i Falkenberg och just nu är det inredning, inredning, inredning i mina tankar. Jag har även hunnit med en festnatt med min alldeles egna Emma och fler goa personer, shoppat, varit hos mormor och morfar, hängt på Väla, gjort mina ögonfransar (älskart!!), lunchat ett antal gånger, våldgästat My, tränat och en massa annat skoj. Nu ska jag försöka komma tillbaka till någonslags rutin igen gällande bloggandet.