Äntligen fredag!

Som rubriken lyder är det äntligen fredag och min dag, som började mer som en otursdag, slutar bra. Min mobil som varit ute på vift är upphittad! Den har legat utomhus, så får väl se hur det är med den men gud vad glad jag är! Hade värsta ångesten igår och har polisanmält och spärrat mobilen, MEN det gör ingenting så länge jag har my precious igen. ♥ Min fredagskväll inleddes med kycklingrulle, inte ätit det på 4820 år och sitter nu proppmätt i soffan i väntan på bussen som ska ta mig till Falkenberg och sedan vidare till Fanny. Imorgon är det årets första fotbollsmatch och sedan får vi helt enkelt se vad helgen har att bjuda på.
 
Längtar till våren, så tacksam över att solen tittat fram lite blygsamt de senaste dagarna!
 
 
 

Om halsmandlar (haha)

Idag har jag efter flera månaders besvär varit hos doktorn för att kolla min hals och precis som vi misstänkt har jag en kronisk inflammation i mandlarna vilket i sin tur leder till att de kommer opereras bort, så nu väntar jag bara på en kallelse. Lite nervös är det allt, jag har aldrig opererats förr men det ska bli SÅ skönt när allt är över och jag kan andas normalt och sova utan att snarka ihjäl mig, haha.
Bilden till vänster visar halsmandlarna hos en frisk person. På bilden till höger har halsmandlarna blivit förstorade på grund av en infektion och det är så mina alltid ser ut, heh.
 

Slut på sportlovet

Detta sportlov har gått lååångsamt, antagligen eftersom jag varit sjuk hela lovet. Planer har fått ställas in och jag har legat isolerad i mitt rum större delen av veckan med ett undantag i onsdags då jag trodde jag var bättre (hade käkat antibiotika så var bara bättre för stunden) så jag och Fanny var och såg Cirkeln på bio. Båda har läst boken och det var tur. För utan den hade filmen varit betydligt mer obegriplig och rörig än vad den redan var. Stundvis satt jag och längtade tills den var slut. Inga bra betyg här inte.