Fanny Banny!

Denna vecka har vi något som kallas husvecka i skolan, det går ut med att göra aktiviteter med sitt hus. Igår var vi på något ungdomsmuseém och idag har vi målat tavlor, kanske inte världens roligaste med med en bra vän som Linn så är det faktiskt riktigt nice. Idag har jag varit med Fanny Banny, jag var även ute och tog några vårkort, Fanny gick kanske hem för 30 minuter sedan, och jag hinner inte skriva så mycket mera. Men här kommer det några bilder jag tog idag.Jag har inte världens bästa kamera precis men dessa bilderna var ganska bra för att vara den! ;)

Snabbis inlägg.

Får egentligen inte sitta mer vid dator för min kära (host) mor och min kära (host) far. ;) Men tänkte att jag kunde visa er vad jag vill ha nu, självklart vill jag ha en massa mer saker och kläder men jag fick inte med mer, och sen är det alltid så för mig att när jag väl ska samla bilder på sånt jag vill ha så glömmer man vad man ville ha... ;)


 

Funderar på att göra en ny bloggdesign, ska nog gå och lägga mig med datorn och fixa och trixa lite i Photoshop.

Lördag

Idag väckte mamma mig 9:o (!!!) Då skulle tydligen jag vara barnvakt åt Isak när mamma typ fixade saker i stan. Som den snälla dotter jag är passade jag galningen, jag och Isak bakade kladdmuffins i mina nya bakformar dom är så himla söta, dom är prickiga vissa, är lila prickiga andra blåa osv osv. Hur som helst är dom söta (Jag har konstig smak för vad som är sött kan man ju tycka.) Muffinsen blev väl mindre lyckade... Jag och Töntas (Hans älskade smeknamn) mixade lite med det vi hade hemma när vi upptäckte att vi inte hade någon kakao och inget mjöl. När mamma kom hem igen från den stora staden (host) så gjorde hon våfflor. Resten av min favorit dag tillbringade jag i soffan med min sims dator. Det heter så datorn, för spela sims är det ända jag gör på den. På denna datorn som jag använder just nu har jag bar till internet. Hursom helst så har denna dagen varit väldigt slapp även om det började tidigt och lite surt från min sida. En sak till innan jag börjar prata med Fannsan på skype så ska jag bara säga att mitt linne har kommit! Beställde det i typ februari, och nu har det alltså äntligen kommit. Tänkte tagit en bild på linnet från sidan där den kom från med den har tydligen plockats bort eller något liknande.