Min helg

Ja, som sagt har min helg varit toppen. Den började med att jag och Chitra sov över (läs lite mer om det i tidigare inlägg) sedan på lördagen åkte jag till farmor och farfar där vi spelade spel och åt god mat mm. På södagen åkte jag, farmor, farfar och Isak och gick vessiges årliga tipspromenad... eller dom gick för sig eftersom jag gick med Fanny (det har blivit lite av en tradition att vi går tillsammans) :)

Ni fick se en liknande bild i inläggetunder, men jag har lite bildbrist så det får bli såhär!

Fredag - Lördag

Igår kom Chitra och Smilla (hennes hund) hem till mig. Mamma  och pappa är i Lindköping så vi var ensamma hemma, vi såg på tre filmer: Summers blood (skräckfilm), Killer (Action/komedi) och på "vetintevaddenhetersåvisägerblblbla" (Romatisk komedi). Mat lagade vi också, tacos och uptill detta blev det en massa med godis och chips. Om jag får säga det själv blev det en mycket lyckad kväll och morgon med för den delen. ;)

Här är vi med våra ansiktsmasker, jag hade en choklad och hon en med jordgubbar ;)


Första Världskriget

Jag är så trött på att plugga! Jag har tränat konstant på provet i två veckor och jobbat med första världskriget i kanske fyra så jag kan det tycker jag allt fast om jag inte pluggar mer så förutspår jag att det kanske blir ett första världskrig här hemma istället! ;)