Spindel

Jag ligger vi datorn i mitt rum, jag har mitt varma täcke om mig och har precis duschat. Lite slappt sådär... Då är det så att jag råkar titta åt sidan, precis under mitt bord där jag har parfymer, nagellack och allt annat nödvändigt, där springer nämligen världens äckligaste spindel, jag får panik och skriker men ingen hör mig. Alla sover och tydligen är dom ganska döva, jag skriker ytterligare (ni vet sådana tjejskrik) och ropar hyseriskt "mammaaa" spindlen ligger nu precis vid datorn och jag sitter beväpnad med min hårspray, jag försöker träffa spindlen med sprayet men jag vågar samtidigt inte komma för nära. Då springer den rakt mot mig, jag springer hysteriskt skrikande till andra sidan rummet och då kyper den in under mitt täcke, paniken växer sig starkare och jag springer ner och väcker mamma som nyvaket undrar var som står på... Usch är det ända jag säger! Mamma vågar inte ta den och pappa går kvällsrundan på jobbet så nu ska jag sova i mamma och pappas säng inatt, haha. (Bloggade inte från min egend dator nu, om ni trodde det utan från mammas... vågar aldrig mer gå in i mitt rum!!)

Älskling!

Älskligen gör små knorrande ljud ifrån sig och är på ett riktigt gulligt myshumör. Han går över mitt tangetbord och skriver åöpl0om,,,,, låter lite gulligt tycker jag och ger honom en stor puss, den besvaras med en slick på kinden. Nu ligger han jämte mig och knorrar, jag kliar honom och han njuter. Jag njuter också för jag har världens bästa lilla gris till hund för det var ingen kille som knorrade, om ni trodde det! Haha...

Jag och Bebis för någon vecka sedan... ♥

Lördag

Idag var vi först och fikade, gick i affärer och lite så. Sedan åkte vi till Skansen och gick där i 1094343957845 år. Kul, men liite för länge enligt min smak. ;) Idag köpte jag en ny lite längre tröja och ett par nya jeans, behövliga inköp enligt mig. Vid 7 tiden åkte vi till en underbar japansk restaurangen där vi åt, himlans gott!
Bilderna är fotade med Annas Iphone.

Jag och Anna på Skansen :)

Någon ful egobild jag tog, hehe

Jag, mamma och Isak på den japanska restaurangen.