Väntar...

I eftermiddag blir det antagligen att åka till vårdscentralen och kolla mig (hehe, låter konstigt...), sen så ska jag vara med Fanny och kanske äta pizza och se på film. Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem, har dammsugit och varit duktig. Nu ska jag få tiden att gå snabbare genom att sminka mig, fixa håret och prova kläder :D

Suuuft

Vaknade med samma huvudvärk som jag somnade med igår. Nice surpirse! Har bara legat och dratt mig i sängen tills nu, spelat wordfeud på iphonen. Idag blir det nog en slapp dag, ska gå en långpromenad med Sixten, fota lite, boka tågbiljetter tills onsdag osv.

En av favoriterna från tisdagens fotorunda i trädgården.

Nagellack

Jag har massor med kategorier som jag skriver alldeles för lite i, som tex naglar och smink. Jag sminkar mig ju varje dag och köper faktiskt rätt ofta någon liten fin ny ögonskugga eller så... sedan har vi ju naglarna som jag försöker måla nästan varje vecka, senaste veckorna har det dock varit dåligt med det, förr kände jag mig naken utan nagellack, haha! Nu har jag precis målat en hand med mitt senaste från China glaze, blue iguana. :) Sitter som en smäck, underbart fint! Imorgon kommer det nog minst ett inlägg om nagellack... Förresten, jag köper nya nagellack rätt ofta, men visar dom knappt aldrig och OM jag gör det visar jag dom i "shopping" kategorin, men jag ska bli bättre med det och visa mina naglar när jag har lack på dom. Mycket snack om naglarna nu... tror jag ska sova, haha! ;)