Grattis mormor

Idag fyller min mormor år. Tänkte bara skriva ett stort grattis till en av mina absolut favoritpersoner i hela världen. Älskar verkligen min mormor. Nu säger jag natti och imorgon då jag vaknar är JAG 18 år. Helt sjukt, lilla jag liksom...
 
 

Födelsedagsfirande en dag för tidigt

Idag efter praktiken tog jag bussen till Falkenberg där jag möttes av pojkvännen. På terminalen fick jag jättefina rosor samt min födelsedagspresent. Sedan gick vi vidare till sushiresturangen där han redan hade beställt, så allt var redan klart och maten kom direkt, så himla gulligt. När vi fått maten bad han mig blunda och under tiden jag blundade tände han ett ljus som han hade satt i min sushibit och sa att jag skulle blåsa ut och önska mig något. Haha, sååå sött. Allt var verkligen jättemysigt och fint och åhh.
Tack älskling ♥
 
 

Besviken

Nu har jag nyss kommit hem från praktiken och jag är uppriktigt sagt ledsen över hur det var där. Jag har tidigare gjort en 10-veckors praktik i Vessigeskolan och det var helt underbart, men här... Hur ska jag klara två veckor med jobb från 8-16 vaaarje dag? Och sen även två dagar på sportlovet.