Sommarlov

Ja, uppdateringen har sugit. Jag vet! Min bloggapp har inte fungerat som det ska och gör fortfarande inte det... Kan helt enkelt inte logga in därifrån.
 
Sommarlovet flyter på. Jag träffar vänner, sover och är lat. Igår var jag inne i stan och åt sushi med Chitra, mycket trevligt. Efter stadsbesöket gick vi hem och spelade sims, haha som det gamla goda tiderna. Sims - shit vad längesedan! Imorgon kommer Dawid hit och sedan ska jag även klämma in en liten dejt med Moa också. Fullt upp såhär före resan. För ja, snart lämnar jag och Fanny (Marita och mamma...) Sverige för en härlig semester i Grekland - närmare bestämt Santorini.

Jag uppdaterar nog mer min instagram med tanke på att den bloggappen inte fungerar som den ska. Men ni som vill följa mig på insta hittar mig på: Feliciaaah :)

Skolavslutningen


Att sluta nian känns konstigt, att skiljas från vardagen, rutinen och ja, själva tryggheten. Det är inte så att man kommer att ha kontakt med alla, även om man vill, folk kommer gå i olika skolor och snart har man hittat nya vanor, nya vänner och en ny trygghet. Jag vill ändå tacka min klass för alla oförglömliga minnen, ni har varit både hemska, fantastiska, äckliga och underbara dessa åren som gått. ♥