TGIF

Fredag. Smakar nästan lika gott i munnen som milkshake, sushi eller passionsfrukt. Äntligen är det helg! Jag ska efter skolan iväg och fylla på mina fransar och sedan hem till pappa. Imorgon fyller farfar år så det blir en lugn kväll med födelsedagsfirande. Söndagens planer är öppna än sålänge, det enda måstet är några skoluppgifter som ska skickas in.
 

Dagens

 
Dagens bästa: Dagens bästa måste jag nog säga är att jag lyckats hålla mig nyttig hela dagen och tro mig, det är en bedrift. Nu hoppas jag detta håller i sig.
 
Dagens sämsta: VÄDRET. Det bara öser ner. Planen var att gå promenad med My eller Louise, men jag går inte ett steg innan regnet avtar.
 
Dagens värsta: Disken.
 
Dagens humör: Trött, väldigt trött men lite extra glad på något sätt...
 
Dagens mysigaste: Dagens mysigaste är dock regnet, sålänge man är inomhus...
 
Dagens hår: Håret består just nu av två inbakade flätor på båda sidor. Tur man kan fjäska lite extra för sin bonussyster ibland.
 
Dagens ser fram emot: Alltså just idag händer det inte speciellt mycket, men "dagens ser fram emot" är när alla måsten är avklarade och sängen väntar.

Godmorgon

Utanför droppar regnet och två favoriter är på resande fot. Fanny i Spanien och Emma i New York. Önskar jag också befann mig någonstans långt borta, istället för här, i klassrummet, på ungdomskulturer. Men det som glädjer mig är att nästa gång jag är påväg någonstans, i ett flygplan, sitter jag jämte både Fanny och Emma.