Lite om min nya praktikplats

Måndag. Alltid en aning svårare att gå upp dessa dagar men bonusen är att jag slutar redan kl 12. Efter skolan åkte jag till min praktikplats, ett autismboende. Jag kan helt ärligt erkänna att jag var en aning urbalans efter besöket... För i nästa vecka kan verbala hot och fysiskt våld bli en del av min vardag. Hm... Hoppas det går bra och att jag inte råkar ut för något sådant dock. Det första jag ska göra är att sätta mig in i vad man som "personal" gör i en "krissituation". Imorgon ska jag dock koppla bort allt vad som heter problem och bara umgås med bästavännen. Känns så sjukt välbehövligt!

Söndag

Denna söndag har varit precis vad jag behövt. En sovmorgon, pluggdag och nu myskväll med tända ljus. Imorgon är det en ny vecka och jag har en del saker att ta tag i, bl.a anordna ett "möte", fixa det sista inför kommande APL-veckor och några ärenden på stan. 

Fredagslyxar

Igår ägde den första studentfesten rum. Temat var "första bokstaven i ditt namn" så jag var en fladdermus. Förfesten var riktigt kul och det var en hel del sköna folk ute också, en lyckad kväll och natt. Jobbigare idag... Men efter skolan stack jag och Louise iväg för att äta på mixed asia, favvostället i falkenberg.