Snart, snart, snart

Alltså, kan inte förstå att jag inatt kl 3 äntligen är påväg till paradise. En vecka i denna drömmiga miljö med Fanny och Emma ska jag nog överleva, hehe.
 

Latest

Dagarna passerar och bloggen står mest bara och samlar damm. Är varken bra på att läsa andras bloggar eller uppdatera min egen, men så får det vara ibland. Jag har helt enkelt så fullt upp hela tiden, jobb varje dag och sedan olika aktiviteter efter det. Men jag gillar när det alltid händer något, men jag är heller inte den som klagar när jag på tisdagmorgonen sitter på flyget jämte Emma och Fanny påväg till Mallorca. Där ska vi spendera en vecka med en hel del drinkar, sol, utflykter och god mat. Men jag tänkte att jag slänger in lite bilder av det senaste som hänt och lyckats fångas i min mobil!
 
Jag och Fanny har bott på hotell och ätit en av mina favvisrätter, musslor.
Har även ätit andra goda rätter, hehe.
Hängt i Danmark!
Åkt hem till mamma och gosat med ny tillskottet, världens sötaste kanin.
Jagat en del pokemon...
Umgåtts med fina vänner, tyvärr är inte alla mina vänner fångade på bild, men ni lär hänga kvar några år ändå så hoppet är inte ute.
Har suttit kattvakt och barnvakt, haha. Inte för att barnet behövde passas speciellt mycket. Behöver ju inte nämna att det var jag som tjatade till mig hans umgänge...
Och lyssnat på winnerbäck och tagit selfies.
 
Until next time!

Busy busy

Hejhejhej! Onsdag och halva veckan har gått, mina veckor flyter dock ihop med varandra till en enda stor klump av jobb. Men tycker jag är bra på att ta vara på dagarna ändå. Igår mötte jag upp Yasmine direkt efter jobbet för fika och en massa prat. Brukar bli ungefär samma samtalsämnen som alltid, vi har ju våra favoriter haha. Efter fikan mötte jag upp nästa person, My aka världens bästa granne. Även vi pratade en hel del, innan vi drog oss vidare till Zumban. I denna stund väntar jag på My, för en liten snabb promenad innan jag börjar jobba natt och imorgon blir det frulle på Stålboms med Becca, kvällsmat hos mamma och träffa Emma.
 
Snodde bilden från Yasmines blogg, man kan ju ändå skympa min macka i bakrunden 💁🏼