Felix

Igår efter att ha blivit inbeodrad under tisdagen och fått jobba natt på jobbet, åkte jag under onsdagen hem till denna lilla krabaten. Pappa och Rita jobbade på gården och Felix och jag hade syskonhäng. Tänk vad mycket kärlek han kom med, även om jag från början tydligt förklarade att jag bannemig inte tänkte ha något nytt syskon vid 21-årsålder. Men vem kan säga nej till denna lilla? Inte jag i alla fall.

Rhodosresan

Alltså Rhodos. Den bästa resan som jag hittills har gjort. Kanske inte den mest kulturella, historiska och där jag njutit av den godaste maten men stämningen på ön är fantastisk och fick mig att intervjua typ alla säsongare där nere om deras liv på den så kallade kärleksön. Jag hade dock inte haft världens bästa resa om det inte vore för mitt resesällskap, Yas och Lou. Jag kan erkänna att jag hade lite tvivel på att åka just tre, ett udda nummer men det var inga problem alls. Vi njöt av varandras sällskap på dagarna och festade på nätterna, mitt livs bästa fest. Har ännu inte partajat sen jag kom hem men är redan nu inställd på att inget slår Rhodos galna, svettiga och spontana nätter.
Här är några av de mer "ordnade" korten med kameran. Någon dag ska jag vissa lite mobilbilder tänkte jag. Men det var baara som jag tänkte. Så ni vet. Hehe