Smala mellanmål, tips!

I detta inlägg tänkte jag ge lite exempel på smala mellanmål som man blir hyfsat mätt på men som ändå innehåller lite kalorier.
 
Keso med Hallon - Detta är något som är så otroligt gott och enkelt. Jag brukar värma mina hallon lite i mikron innan i kanske 20 sekunder. (MIN FAVORIT)
 
Smoothies av alla slag - Ta en, två bananer, 1 dl naturell yoghurt, lite juice och hallon/jordgubbar vad man nu vill ha i. Undvik att lägga socker i smoothien dock, fruktsockret räcker.
 
Avocado med keso, örtsalt och citronpeppar- Skär avocadon i en halva, lägg keson i hålet där kärnan annars sitter krydda med en gnutta örtsalt och citronpeppar. Klart!
 
Turkiskyoghurt med nötter, flytande honung och bär - Precis som det låter, häll upp yoghurt, häll lite flytande honung över, ta i nötter och om du vill även bär.
 
Äggröra - 2 ägg, byt ut vispgrädden mot mjölk för att få den extra "smal", svartpeppar, salt och en gnutta chilipulver för att öka förbränningen.

Endast nötter - Nötter innehåller bra fetter och är nyttigt vilket gör att man faktiskt kan stå sig ett tag genom att bara äta nötter.

Kommentera här: