Mitt 2015

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Självklart har jag gjort det! Jag tror att man alltid lyckas göra något man aldrig gjort förut, man har ju ett helt år på sig liksom. Dock är det inget jag kan komma på nu...
 
Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? Jag kommer inte ihåg några speciella datum direkt, men de mest underbara dagarna är minnen som etsat sig fast!

Höll du några av dina nyårslöften? Hm, kommer vid närmare eftertanke inte ihåg mina nyårslöften. Kanske var ett av målen att träna mer, känns ju ganska standard. Men nej, det höll jag inte.

Vilka länder besökte du? Jag besökte England, London, tillsammans med en sjukt kul, grym vän - Emma!


Vad spenderade du mest pengar på? Mat! Eftersom jag dessutom bodde själv under sommaren blev det mer vardagshandling som jag inte behövt betala, eller tänk på innan.

Största misstaget? Mitt största misstag i början av året var att fortfarande träffa mitt ex. Lätt!

Bästa köpet? Hm, jag vet inte... Jag har köpt kläder, en ny kamera och dylik men kan inte komma på något "bästa".

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2015? En vän med en bil, du får göra vad du vill med mig och massvis med housemusik från olika fester, haha.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har varit gladare, så mycket gladare! Under sommaren levde jag drömmen. Var omgiven av vänner, var spontan, hittade på massvis med saker och ville aldrig att det skulle ta slut. Alla dagar var typ the time of my life.
 
 
Favoritprogram på TV? Alltså jag är ju en sucker för mtv och kanalens alla "dåliga" program. Typ teen mom, ex on the beach osv.
 
Något du önskade dig och fick? Ja! Jag fick mycket som jag önskat mig som t.ex en läppenna, glossybox, charlotte belly blitz, en scrubb, en jacka... Ja, listan kan göras lång. Tacksam är jag i alla fall! Älskade alla mina paket.

Något du önskade dig men inte fick? I julklapp önskade jag mig en parfym, som jag inte fick. Dock är det ju snart min födelsedag, så jag är inte alltför förkrossad.

Blev du kär i år? Nej, men har haft ganska många crushar på olika killar som gått över efterhand!

Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Jag, Fanny, mamma och Pierre beställde hem sushi på födelsedagen om jag inte minns fel? Sedan hade vi lite släktkalas på helgen. Detta året fyller jag 20 och jag är sååå taggad!!
 
Har nog tusen olika bilder på sushi i min mobil...

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att verkligen släppa alla "gammal skit" och ägnat mer tid åt skolan, åt plugg och dylikt.

Hur skulle du beskriva din stil år 2015? Hm, jag vet inte om jag gjort någon jätteförändring. Jag har börjat bära hatt tho, använda kappa och ...polotröjor. Det trodde jag inte för två årsedan, har alltid haaatat, speciellt polotröjor då jag som liten tyckte mig "strypas" av dem.
 
 
Vad fick dig att må bra? Min frihet jag har känt under året som har passerat. DEN har fått mig att må prima.

Vem har du umgåts med mest? Jag har nog umgåtts mest med Fanny och Louise, men under sommaren var det Louise som jag absolut umgicks med mest, blev nog nästan varje dag som vi hängde. Hon var en av dem så gjorde min sommar till absolut den bästa.

 
Hur tillbringar du nyår? Jag, Fanny och Louise ska först laga och äta tre-rätters hos henne och sedan blir det fest. Mat och fest - bästa av två världar.