En heldag med favvisar

Hejhejhej! Igår spenderade jag hela min dag med Louise, Mac och Jesper. Årets hittills bästa dag! Den inleddes lite smått panikartat, då jag insåg att jag hade ca en halvtimme kvar tills min buss gick. Efter att denna halvtimme passerat satt jag dock redo på bussen, påväg till Louise och Mac. Där väntades det frukost och efter det hämtade vi upp Jesper innan bilen styrde mot Varberg. Mac hade arbetsintervju där och jag är jätteglad för hans skull!
 
Efter snabbvisiten i Varberg var vi snabbt på vägen igen och påväg mot nästa mål, nämligen lager 157. Hittade jag något? Nej. Letade jag? Skulle jag inte påstå... Haha. När alla kände sig klara åkte vi till Göteborg för vårt huvudsakliga mål för dagen dvs käk på Jensens. God mat, bra sällskap. Mycket skratt. Spontant bestämde vi att vi skulle köra Laserdome, som blev vår nästa destination. Om det var kul!? Alltså åh. Att springa runt i fyrtio minuter i ett mörkt rum, svettig och skjuta (läs bli, skjuten av) folk var en superbra ide.
 
Plötsligt hade dagen passerat och vi var påväg hem genom mörka, kalla kvällen. Vi skiljdes alla åt, för att sedan "återförenas" 2 timmar senare för filmkväll. Jag och Louise hade då hyrt skräckfilm och köpt gottis. Att se skräckfilmer med mig är ungefär lika givande som att försöka lära mig gångertabellen, typ :-) MEN även detta var riktigt kul/mysigt/bra/nice osv. Vi satt alla trångt ihoptrycka i soffan och det finns inga andra personer jag hellre sitter och trängs med en dessa tre. När klockan var runt tre på natten var vår dag tillsammans dock slut, för då stack Jesper hem. Jag la mig tillrätta i soffan och Louise och Mac i sängen. Däremot somnade vi inte förens närmare fyra, då vi låg och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi hade väl främst ett samtalsämne, men det spar vi till en annan dag. Hehe
Tyvärr har jag typ bara dessa bilder från vår heldag, MEN jag ser det som ett bra tecken, även om det på sätt och vis är tråkigt att dagen inte är mer förevigad. Jag hade det helt enkelt för bra för att använda mobilen!

Kommentera här: