3 Januari

Idag vaknade jag upp hemma hos Louise och Mac. Vi tog en lång sovmorgon och nästan direkt när jag vaknade skulle jag sticka eftersom jag skulle möta upp Bella i stan. Jag och Bella gick en promenad på över en timme i den bitande vinterkylan och jag har aldrig varit gladare att se hennes bil när vi slutligen var framme igen. Vi tog som vanligt igen det senaste gällande livet vilket oftast innefattar killar, män och pojkar samt lite skvaller, hehe. Donken kallade och vi styrde dit och käkade. Det var längesen. Och så gott. Sedan skjutsade Bella hem mig och jag spenderade sedan 50 minuter som utelåst innan mamma och Pierre kom hem.
 
 
Imorgon ska jag träffa bruden på bilden nedanför och jag har en liten aning om vad våra samtalsämnen kommer att handla om också. Det ska bli superkul att träffa min Londonbuddy igen i alla fall!
 
 
Denna bild knäppte jag på Emma när vi promenerade i Hyde park beläget mitt i London. Där försökte vi locka på ekorrar. Vi kröp på marken, gjorde lockläten(?) och varje gång det gick förbi någon kom man på fötterna... Haha. Åh, jag skulle gärna åka till London igen.
 

Kommentera här: